Beauty Salon & Clinic Face2Face

Phi Артистите работим с най-скъпите, най-добрите. най-чистите пигменти на пазара. Пигментите SUPER поставиха нови стандарти в областта на микроблейдинга, PMU и татуировките.
Формулата на пигмента SUPER включва биоинертно покритие, което предотвратява отделянето на каквито и да било нежелани вещества в организма. Това добавя допълнителен защитен слой срещу миграцията на пигмента.


- Чисти и стабилни пигменти
- Немагнетизирани
- Без разделяне на компонентите
- Без мазен филм
- Естествени цветове, дори върху мазна кожа
- По-кратко време за заздравяване след третиране

* Цвета трябва да се избере според естествения цвят на косата на клиента.

* Винаги е добре да проведете консултация с лицензиран и опитен професионалист преди да се подложите на процедура за микроблейдинг, за да разберете дали тя е подходяща за вас и как да поддържате резултатите.

Луна

Мед.Козметелог и Луна Катерина Кохер

Обича да претворява и перфекционирането всичко около себе си през призмата на красотата.

Луна е родом от Бил/Биен Швейцария от българска майка и швейцарски баща. В нейният живот се случва нещо преобръщащо - пада във вряла вода на Никулден в един леген където се намира бързовар и в последствия тя оставя с изгаряна от 3-та степен. В България тя претърпява 7 операции за трансплантация на кожна трансплантация.
Тя остава доста време без коса на главата и с белези по тялото. Белезите остават но негативните спомени от тях - тя е решила да ги превърне в нещо красиво - именно да помага на другите хора да те чувстват добре в кожата си.
На 18 тя завършва езикова гимназия в София, След това заминава да В Швейцария за да учи в най-престижните колежи и училища един от който Vio Malherbe - на известната Госпожа Valmont която я е обучавала по козметология и историята й. Във Колежа Vio Malherbe - тя изкарва куп Швейцарски сертификати в различни сфери на спа красотата както и интернационална престижна диплома CIDESCO призната в цял свят!
През 2012 . Заминава за Китай Пекин където изучава езика, културата както и местните методи за разкрасяване и частично китайска традиционна медицина ! Китайската медицина отвори интерес и към Клиничната медицина.
Тя е обучавана и под закрилата на лекари от Пекин, Шенжен , Тайван и Сеул и получава уникални възможности за частно обучаване в сферите на квантична медицина, дермални фильри и ботокс както и изучаването на различни заздравителни процеси на кожато под влиянието на разновидни технологии.
2016та Година започва обученията си при Швейцарският Доктор Gerny - където асистира и помага за развитието на две специализирани марки - Swiss Med и Cell Cosmet. Това и дава възможности да научи куп техники , съставки и модерни методи благоприятни да кожата свързани с клетъчна технология.
2017та година заминава в Южна Корея където започва да изучава медицинска козметология при доктор ;
The Chief Director , Young Jin Park MD. Ph.D
В Гангнам Сеул.

Ралица

За мен маникюра не е просто професия, а истинска страс

Занимавам се в областта на маникюра вече от 7 години и всеки ден се стремя да се усъвършенствам !

Моят ангажимент към професията ми се отразява във всеки дизайн, който правя, и в усмивките на доволните ми клиенти.

Работя само и единствено с качествени продукти на марките ProNails,Jana nails и Black Bottle!

Каня Ви да се потопите в атмносферата на Face2Face beauty center and clinic и да се насладите на професионалното отношение, което ще Ви накара да се чувствате специални в нашите ръце!

специалист по маникюр и педикюр

Работно време

Понеделник - Петък

10:00 - 18:00

Събота

10:00 - 16:00

Симона

Здравейте! Аз съм Симона, сертифициран PhiBrows Artist към PhiAcademy, Козметик и Миглостилист. Със страст и прецизност работя в този креативен свят, където изкуството среща иновациите в грижата за външния вид. Винаги съм смятала, че всяка жена притежава уникална красота, която заслужава да бъде подчертана и разкривана.
В търсенето на работа, да обичам и да ми доставя удоволствие. Реших да се насоча към перманентния грим и сферата на красотата, тъй като виждам в тези процедури нещо повече от просто козметични решения. За мен те са начин да се помогне на хората да се чувстват уверени и удовлетворени от своя външен вид. Вярвам в създаването на партньорство с клиентите си, където заедно развиваме уникални и персонализирани решения за красота, отразяващи техните уникални черти и стил.
Благодаря ви, че споделяте моята страст, и очаквам с нетърпение да ви помогна да откриете вашата най-истинска и прекрасна версия!

специалист козметик и миглопастика